Wie zijn wij?

De Dutch Church of Pentecost (DCOP) is een kerk dat geopend werd in september 2010. De kerk bestaat uit veel jongeren en is één van de vele vestigingen van The Church of Pentecost. De Dutch Church of Pentecost wordt onderling ook wel de Dutch Assembly genoemd.

De DCOP is een multiculturele kerk die als doel heeft; mensen in contact te brengen met God, hun persoonlijke relatie met de Heer te verbeteren en ze een veilige thuis aan te bieden vol met liefde, aandacht en steun.

De kerk heeft op het huidige moment als regionale leider overzichtiger Richard Owusu Afriyie, hij is de leider van 4 vestigingen. De DCOP wordt geleid door onze hoofd-ouderling Andrews Himah.
Zie hier meer informatie over onze leiders.

Onze kerkdiensten vinden elke week plaats op:
Vrijdag van 20.00 tot 21.30 uur
Donderdag van 19.00 tot 20.00 (Prayer Army Force; Gebedsdienst)
Zondag van 10.00 tot 12.00 uur
Zie hier de dienstprogramma.

De DCOP organiseert naast de gewoonlijke kerkdiensten ook elke maand speciale programma’s. Verder bevind zich in en rondom de kerk ook veel andere activiteiten en projecten plaats. Het Heilige Avondmaal vindt alleen plaats tijdens elke eerste zondag van de maand. Op die dag geven wij ook onze tienden en een speciale offerandes voor missies.