Programma & Aankondigingen maart 2013

2013 march

Aankondigingen

  • Elke zondag begint onze kerkdienst om 1 uur. Doordeweeks wordt er op vrijdag en soms ook andere dagen avonddiensten gehouden van 8 tot 10 uur. Zie hierboven de programma.
  • Heilig Avondmaal: Elke eerste zondag van het maand houden wij het heilig avondmaal. Op die dag zullen ook de tithus en offerandes geven.
  • Thema an het maand: Liefde. Tijdens de bijbelstudie avonden en op zondagen tijdens de preek zal er hier verder op ingegaan worden.
  • Missions Week: Er  wordt aandacht gegeven aan alle pastoren die zich ingezet hebben om het woord van God te verkondigen en nieuwe kerken hebben opgericht. Zo is tevens ook de eerste vestiging van Pentecost door James McKweons in Ghana geopend. Tijdens deze dag zullen speciale offerandes opgehaald worden die naar dit project gaan.
  • National Men’s Week: Op deze dag zal er tijdens het preek speciaal voor de mannen en in het teken van de maand thema liefde een speciaal onderwerp voorbereid worden.
  • Easter convention (Paasconferentie): Het thema van dit jaar is: He is risen, He is not here – Matthew 28:6 (Hij is hier niet, want Hij is opgestaan). Voor deze conferentie zal er een gezamelijke dienst plaatsvinden op woensdag t/m vrijdag om 8 uur in de grote zaal. Let op! Op paaszondag zal er gezamelijke dienst op nationale niveau plaatsvinden in Amsterdam. Met bussen zullen wij daar met ze alle naar toe gaan.  We verzamelen om 10.30 uur achter station Holland Spoor. Vanwege de kwetsbaarheid van de conferentie zaal is het helaas niet toegestaan om naaldhakken te dragen. Onze excuses hiervoor. Meer info kijk dan hier.