Ladies Ministry

LD

Ladies Day

Aankomende week weer een gezellige Ladies weekend!

Op zaterdag 28 november & zondag 29 november.

Zaterdag zal er een kook les plaatsvinden waar we heerlijke zoete gerechten leren voor de kerst.

En natuurlijk draait het dan om de gezelligheid.

En op zondag organiseren de dames een mooie dienst..

Wees erbij en support de Ministry.

———————————————————————–

Ladies Ministry programma

Binnenkort weer één 🙂

———————————————————————-

Ladies Kitchen 2!!

Zaterdag 23 novemer om 6 uur.

Menu: heerlijke maaltijd 😉

Speciale gast, Mrs. Otchere (pastors vrouw).

 

————————————————————————————————————

Ladies Kitchen

Zaterdag 26 oktober om 6 uur. Met een speciale gast, de make-up visagiste van Mary Kay.

Recept oliebollen volgt nog. Het was erg succesvol.

Meer info over deze bijzondere dag volgt nog.

————————————————————————————————————

Verslag programma Girls Day out

Het programma was gezellig. We heerlijk gebabeld, spelletjes gespeeld en genoten van verschillende hapjes. Zeker voor herhaling vatbaar.

flyer beach

————————————————————————————————————

Verslag programma Create in me a clean heart (Psalm 51:10)

Datum programma: Zaterdag 22 Juni

Onze eerste programma was een succes. We hebben een prachtige woord van God gehoord gegeven door onze zuster Astrid. We gezichts en huid verzorgings advies gekregen van een echte proffesional. En ook hebben we allemaal een heerlijke recept erbij geleerd die je in 15 minuten kunt klaarmaken. Voor iedereen die er niet was hier volgt alsnog een korte samenvatting van wat we hebben geleerd:

psalm51c

Word van God

Het word van God ging over Koning David toen hij de Heer teleur had gesteld met zijn daden. De Heer stuurde toen Nathan om hem terecht te wijzen over zijn daden en hem in te laten zijn dat hij fout had gedaan. Toen uiteindelijk David dit ook in zag kreeg hij spijt en vroeg de Heer om vergevenis. De Heer had Hem uiteindelijk wel vergeven. Maar de boodschap uit dit verhaal is ook al vergeeft de Heer je elke keer dat je iets verkeerd hebt gedaan. Alles heeft een gevolg en ook de zonde. En niemand wilt geconfronteerd worden met de gevolgen die zijn fouten brengen. Dus zorg ervoor dat je wegblijft van zonde. Verlang na een pure hart en vraag de Heer om hulp. Het verhaal kun je nalezen in 2 Samuel 11 en 12.

 

Verzorgingsadvies en tips

  • Je gezicht is kwetsbaar en heeft altijd extra verzorging en aandacht nodig. Gebruik dus tijdens het reiningen en verzorgen altijd cremes en zeep die geschikt zijn voor je gezicht. (Dus liever geen bodyshampoo, maar gezichts reinigingsproducten.)
  • Slaap nooit met make-up, maar reinig het altijd met gezichts reiningsproducten en gebruik daarna een goede gezichtscreme die bij je huidtype past. Zo zorg je ervoor dat je zelfs in de toekomst er mooi en jong uit blijft zien.
  • Verder zorgt een scrub dat je gezicht altijd zacht en glad aan blijft voelen, omdat het je oude huidcellen verwijderd. Je hebt er ook één voor je handen en lippen.
  • Tijdens onze bijeenkomsten mochten we die allemaal uitproberen van Mary Kay. En de reacties waren erg positief.
  • Tip! Ze komt nog een keer terug voor een echt make-up training, dus ben je geïntresseerd, hou deze pagina dan goed in de gaten voor de datum.

 

Quick recipe: Pannenkoeken

Ingrediënten: Melk, suiker, bloem en eieren. Eventueel voor extra smaak nootmuskaat of vanille(aroma/suiker).

a1

Bereidingswijze:

  1. Mix de eieren met de melk in een kom. (Voor elke ei voeg je 4 keer zoveel melk toe.)
  2. Voeg dan nu met een garde beetje bij beetje de bloem erbij. Totdat het beslag de dikte heeft van een milkshake. Je mag alles natuurlijk ook met een blender mixen voor het gemak.
  3. Voeg op het einde zelf suiker en andere smaakstoffen toe na smaak. Je moet zelf proeven of het zoet genoeg is voor jou.
  4. Zet nu een pan op het vuur en gooi er een klein beetje olie in. Het vuur mag niet te hoog staan anders verbrand je pannekoek.
  5. -Wanneer de olie heet is. Schep 1 a 2 eetlepels beslag in de pan en laat het beslag door te draaien de hele bodem bedekken. Keer de pannekoek en bak de andere kant lichtbruin. Eet de pannekoek met stroop, jam, honing of (poeder)suiker of niets. Eet smakelijk!

———————————————————————————————————————————

Op zaterdag 22 juni is het zo ver. Het eerste programma van de Ladies ministry gaat van start en het wordt geweldig. Dus dames miss het niet. Hier jullie speciale uitnodiging:

uit lm

 

LADIES (1)